random

Eftersom jag lägger in så mycket randombilder så kan ni få två på Annabanana:D

tobi


en åsikt

Jag måste bara erkänna att jag tycker att det är så otroligt jobbigt/töntigt av folk som skriver om sina tragiska känslor som ingen förstår sig på som status på Facebook. Säger bara att det går att skaffa sig uppmärksamhet på ett annat sätt!


MEd tobias order


Flippp


BakochFram


uppdatering

Som ni ser på bilderna så va jag i studion i lördags med Wille, tobbe och filip :)
Fler bilder kommer, både seriösa och oseriösa:)
På dagarna så dansar jag mest, ett seriöst nummer som ska vara med på cabarén som kommer bli väldigt bra och ett oseriöst med killarna! Kommer blir superkul!
Nej nu ska jag redigera lite fler bilder!

Tobias3


Bland allt seriöst kan det hända grejer


Tobias


filip.


william


Dove evolution

Jag vet att detta klipp är gammalt och säkert har många av er redan sett det. Vet inte varför jag inte visat det förut, men jag tycker att det är väldigt viktigt att man förstår vad datorer,kameror,smink och hår kan göra skillnad!

redigerar

Dåligt med uppdatering men jag lever!
Har legat och sovit några timmar nu på dagen för jag välte typ skåpsluckor på min fot så jag trodde jag skulle dö. Eller kanske inte dö, men fan vad ont det gjorde!
Sitter fortfarande och redigerar bilder från tre olika sessioner,
så ikväll kommer det upp mycket bilder:)
En bild från invigningen på Plaza:
Gruppen Fröken Fyra uppträdde med ett långt och väldigt bra dansnummer!

gårdagens foto med Anna


Fotojobb

Fick ett samtal förut från Viktoria om att jag skulle rycka in som fotograf idag på Plazas invigning. Jag tycker verkligen att det ska bli superkul och jag är taggad till tusen! Om jag får några bra bilder lär vi se ikväll. Som ni vet så är jag ju inte direkt proffsfotograf och jobbar ju inte med det. Men detta kanske är en början, vem vet?
Bilder på Anna kommer att komma upp idag också är inte klar med tillräckligt många för ett inlägg än, så håll ut!
I morgon kommer det komma upp lite spännande bilder, inte bara från Plaza eventet, utan också från en fotosession som blir i morgon. Spännande!

The "photothing" is more than wonderful

Grym dag med min underbara Anna, ni får en bild. Har inte redigerat så många än, mer kommer i morgon :)

Fluga

Sitter och njuter lite av livet. Så jäkla bra är det.
Min nacke vill inte samarbeta med mig så jag ska nog sätta mig i badet så jag kan få massage där!
Annars ska jag nog ta en liten tur med adrian och hans longboard:)

Hook me up a new revolution, Cause this one is a lie

Känner verkligen att min blogg är supertråkig just för tillfället, men den får vara det nu ett tag!
Jag är helt död och borde sova ett helt dygn för att vila upp mig. Även fast allt i skolan är slut nu så har jag tagit på mig en ganska stor roll som typ ansvarig för all dans som kommer att vara med i cabarén. Så det är bara att koreografera på och få så att det blir bra, för om det inte blir bra vägrar jag att släppa upp oss på scen. Hahha, så typiskt mig..
Emmy lärde sig att ta kort med min systemkamera (fridolf)

Allra käraste syster del 2


mot lizzie

Fler bilder från "allra käraste syster" kommer, ska in till stan nu och möta Lizzie. Hörs sen<3

Kusin vitamin

Foton från idag, firat min farmor som fyller 70 år!

allra käraste syster

Bilder som jag fotograferat under föreställningen "Allra käraste syster" som är producerad och koreograferad av Viktoria Widelius.
Dansarna tillhör Widelius dance Company & WidansTjejerna.

presenten

Som jag,elin,isa och amanda gav linnea. Vi har fixat allt själva, Boris heter han/hon!


lördag

Kusinfis Louise är här och vi har det supermysigt! Vi har badat i jacuzzin, sjungit singstar och nu kollar vi på Mamma mia, underbart! Idag har jag också träffat Emmy min underbara granne. Vi var och kollade på föreställningen "Allra käraste syster" med Emmys familj. Flera av mina kompisar va med och dansade och jag fotade med min kamera så bilder kommer!
Men nu ska jag fortsätta att kolla film med min kusin. PUSS

hypnotized

Åh jag blir verkligen så himla arg! Kollar på ztv och Akons Hypntized visas. Personligen tycker jag att låten är ganska skön men hela grejen med hur allt är, bara förstör den..Hela den låter & videon går ut på att halvnakna tjejer står framför killar på klubbar och shakar sina ass, killarna kastar pengar för att se tjejerna o.s.v Det som stör mig är att halva låten är censurerad, så låten blir verkligen skitdålig! Men frågan är ju hur det inte är tillåtet att ha med ett ord som "ass" och "booty", medans det är tillåtet att visa videon där allt är typ porr och gränsen på hur tjejer står och "dansar" räknas som dans. Om jag ska vara kritisk så tycker jag nog att det är liiiiite värre med tjejer som typ står och säljer sig framför rika hihopsnubbar än ett ord som "ass".
Låten, fast den här är bara en tusendel av hur censurerad den var på ztv.

söver

slutade skolan klockan 11.40 idag så nu gick jag tillbaka till min säng och la mig! Ska nog försöka sova lite med tanke på att jag sover som en kratta och har börjat drömma igen..
Ikväll ska massa tjejer hem till Linnéa H som fyller 16 idag! Tar kort på presenten efter att hon har fått den :)
lite rightnowish bildishhhh

När regnet inte föll ner

Dagen har verkligen varit helt awesome. Vädret, alla fina vänner, skolan är chill, jaccuzzi,
strawberrycheescake, och promenad med linn<3
(Så kul att jag hela tiden skriver om allt onyttigt jag äter och aldrig när jag tränar, hahh)
TJOCKIS EVE PÅ G.

SOMMAR!

och våran altan är snart klar, jag invigde jaccuzzin eller vad den heter idag. äf a än vad det är underbart.. Skratta inte förmycket åt mina glidarbilder där bara ett huvud sticker upp:)
där satt jag och dunka m.j -the way you make me feel och bara ägde!

normen

I Sverige finns det en liten oskriven lag, den säger att man inte får stå för att man tycker att man är bra med sig själv. Man får t.ex inte säga att man har fina ögon om samtalsämnet skulle vara ögon. Om folk skulle diskutera detta skulle inte den första kommentaren från någon vara: Men jag har ju jättefina ögon! Kanske om någon skulle säga: vad fina ögon du har, så kanske man skulle säga: Tack. Endel skulle kanske säga: tack, jo jag gillar om också.
Men snälla? Hur kan det vara fel att gilla sig själv? Alla människor är helt olika, så ska man inte vara väldigt stolt över sig själv? Att just jag är jag, och att du är du. Det finns nog en mening med att vi är olika, vi fyller ut samhället med massa olika individer för att sära på normen. Så varför ska vi alla sätta ihop oss och leva efter den och se likadana ut?
Det är faktiskt inte konstigt att vårat samhälle är härdat av stress. Tänk att vi hela tiden ska försöka vara på ett speciellt sätt? Vi måste hela tiden leva efter någon konstig norm. Och när vi har kommit så nära normen som möjligt, med t.ex. val av frisyr. När man har utsläppt, mittbena och plattat, ja då kan man stå för det. För det är "inne" enligt normen...Vad allt vore så mycket lättare om alla bara skulle strunta i normen och bara vara sig själva, och stå för det.


SKor

Jag har köpt ett par skor till balen och skolavslutningen, DAMN vad snygga.
Sved dock i plånboken när 749:- skulle upp....
vagabond är märket, köpte dom på scorett och det är 10 cm klack!
Jag kommer bli 1,77 skyhigh..

RENT

Rent är både en film och en musikal som inte går något annat än att älska. Jag har nog sett filmen minst 20 ggr och i helgen såg jag den två. Om ni inte har sett den så vet ni vad ni har att göra i helgen! Ju fler gånger man ser den, ju bättre blir den. Det är ju så grymt när man kan alla låtar och sitter där med sin totalfalska röst och sjunger med & låtsas som att man kan sjunga som Mimi hahahhaha...


Tre bilder som symboliserar helgen (utan dansen då)

1: BJ med Ellen, mmmmm
2: Alfapet med alexandra <3 jag äger
3: Minas dop, lite speciellt med katolskt faktiskt!
Tom satt och skrattade åt mig under dopet när jag svarade "Ja" &  "Nej" "Herre hör vår bön" o.s.v när det stod att alla ska göra det. Själva grejen är att jag inte är katolik och där står jag och håller med i deras tro i deras kyrka och allt. Och jag fattar ingenting förrens efteråt! Ha ha ha

danshelg

Vilken helg!
Jag är helt slut i kroppen och i hjärnan. Allt har verkligen varit superkul och jag älskar verkligen att dansa, det finns inget bättre! Även om jag knappt har ätit något under hela helgen och sovit superlite så älskar jag det.
Videoklipp från uppvisningarna kommer, jag har bara inte fått dom skickade än. Jag tycker också att det är så galet synd att shirley slutar =ingen locking. Men jag kommer säkert att börja i andra stilar så det löser sig!

Bilder från dopet och lite andra saker kommer också, grejen är att jag är hemma hos Gabriel så jag kan inte lägga upp något!


tja

Fullt ös medvetslös!!!!!
Fattar typ inte vad som händer för allt går i 4356 km/h. Men jag har iaf
slingat håret och nu är jag mycket ljusare (syns inte på bilderna dock).
Nu ska familjen åka till Munken och äta sparris, pappa är sparrisfanatiker
och måste ha riktig tysk sparris nu när den är som bäst. HA HA!

flänger runt

hallå!
Bra att sanna skrev ett inlägg åt mig förut för som sagt, jag bara flänger runt hela tiden! Jag ska upp igen om drygt 5 timmar för att klippa mig:O helt galet tidigt! Efter det ska jag hinna med att sola, sen ska jag repa på dansstudion i 2,5 timme, sen rep på sundsta sen hem! Så bloggandet blir väl inte så prioriterat. Men när jag hinner så ska jag försöka :) BTW, bella&tyra show idag va helt awesome, Kissie är verkligen helt rubbad. Bra att Tyra och Bella sätter henne på plats!
GODNATT
(Sanna du är en av dom bästa du med sötis)

gästblogg

Yo people.
Sanna nilsson här, evelina flänger runt överallt och har ingen aning om vad hon gör, men nu gick hon och tog sig mat. för att inte alla ska tro att evelina är ouppfostrad och inte frågade om jag ville ha mat så till er är informationen att hon faktiskt gjorde det! ;p

vi har dansat igenom dansen några gånger men det är fortfarande vissa steg jag fastnar på. men vi har till kvart över sju på oss och då ska vi till sundsta för att repa där också så jag ska allt se till att sätta den tills på lördag. annars blir det ingen uppvisning för mig, och då blir evelina emo.

men mitt brinnande för bloggning har totalt släckts märker jag, så tänker inte skriva mer nu, ska bara tillägga att evelina är bland de bästa som finns, även om vi inte umgås alldeles för mycket på fritiden så står hon mig nära och jag är glad att jag har henne. tack för att du är så jävla awesome evelina! :)

Många pussar från sanna!

nice

Det blir nog den här som jag ska beställa, SJUKT snygg tycker jag :D

Långhelg

Långhelg nu, hur skönt ska inte det bli?
Imorgon ska jag dansa med Sanna hela dagen så vi kan allt till uppvisningen i helgen. På fredag har jag rep stor del av dagen, på lördag ska jag först på dop för min tremänning Mina i katolska kyrkan, sen har jag två dansuppvisningar klockan 15.00 & 19.00 i sundstaaulan för den som ville veta. På söndagen ska jag träffa min fina vän Emmy! Om hon vill tänkte jag fota henne då, annars fotar jag någon annan frivillig för det kliar i mina fotofingrar just nu:D
Nu ska jag kolla i ordning lite grejer till Lockingen, kommer sakna lockingen med shirley och gruppen...........

Här är från en träning i vintras, jag vet att jag ser helt död ut och inte lever in i dansen alls, men vi gjorde allt det där på en och en halv träning :)

"taggar" hammarlundsjoggen

Idag är det hammarlundsjoggen och jag kan nog inte kalla mig pepp direkt, ligger i sängen och halvsover! Snart kommer Elin hit så åker vi möppi till kilene. Jag längtar till bullarna man får efter joggen. hehehehehhehe
Kul att jag tog den här bilden för typ exakt ett år sedan.
sommarn, varet ärdu?!?!?!??!

longboard

Det ser verkligen så himla underbart ut, och herregud vad grymma dom är!
Kollar longboardar just nu, när jag får mitt barnbidrag då jäklar ska jag slå till på en :D

SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNINGEN


110510

Mina ögon rinner hela tiden, vad beror det på???
Jag är inte allergisk mot något så jag förstår verkligen ingenting!
Nu ska jag plugga spanska. Bilder på mina klänningar tänkte jag visa sen!:)

Photographs - Rihanna

Annelie hade lagt ut bilder från utställningen på sin blogg. Ni ser nog vilka två bilder jag har tagit:
haha tyckte att jag va lite rolig när jag la in den här låten också. Men den är helt awesome, så spelar rrolll:D

stort fett HEJ

Kollade gympauppvisning förut, fan vad jag också vill kunna sånt där!
Nu ska jag va Med Linnéa en stund, hörs sen!

lördag

Finns det något bättre än att ligga kvar i sängen två timmar efter att man vaknat? njaej!
I alla fall så var jag på bio igår med Tom, Hanna & Hannas lillasyster. Vi såg Alice i underlandet, eller jag somnade efter halva typ. hahha!
Enligt mig får den 3 av 5, den var as bra gjord men inte tillräckligt intressant eftersom jag somnade!
Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning för gympatävling! Emmy & Mia är där och visar upp, så nu ska jag sitta där och heja på dom!

ordspråk

"Om vi ska kunna göra goda ting måste vi förstå vad som får oss att göra onda"
- Stefan Einhorn



Så himla bra ordspråk, värt att tänka lite extra på.
Vad får oss människor egentligen att göra onda saker?

FLYGPLAN

Få saker slår att flyga flygplan..

Emil i Lönneberga

Sitter och är barnvakt åt min goa kusin Carl. Jag introducerar han till Emil i Lönneberga så nu sitter vi och kollar på det - Carl är fast!
Det jag shoppade i London:
(klänningarna kan jag visa bättre en annan gång)

R.I.P

Min fågel Tidus har dött, tycker synd om hans älskling noa som numera är ensam....
Den gröna är Tidus

Bilder

som jag sa, London var grymt.
Bilderna kan symbolisera att våran familj suger på att ta kort när vi reser, kameran åker endast upp när vi sitter ner. Ibland händer det att jag knäpper något också.
Våran familj är ju rätt knäppa så 90% av alla bilder är "mongobilder"
Men här är några iaf:

London resumé

London var grymt, har inte sett speciellt mycket mer än oxford st, carnaby st, regent st, soho, bloomsburry (vårat hotell låg där) och lyceum theater (lion king musical) Vi har bara gjort en shoppingresa.
En bild på allt jag shoppat kommer & lejon kungen var bättre än man någonsin kan föreställa sig, annars har jag inte så mycket mer än att säga än att jag älskar London. GRYM stad verkligen.
Har inte tagit så mycket kort heller men det lilla kommer iaf i morgon.
Nu ska jag lägga mig på spikmattan i 20 min sen ska jag söve.
natti.

RSS 2.0