kärleksparet

haha så himla komisk bild!
Inte riktigt meningen att det skulle bli så, men dom ser ju så kärleksfulla ut så man kan ju inte motså, haha!

black and white


f * c k

When you're happy and when you think the "past" is gone, but suddenly it hit you right in the stomach and reminds you.

OSLO 4 SURE

åh oslo är underbart!





Ur sverigedemokraternas invandringspolitiks-program

  • Inom detta område finner vi att en alltför stor invandring på ett allvarligt sätt har kommit att hota den svenska nationella identiteten och sammanhållningen i landet.
  • Denna utveckling kommer att påverka alla aspekter av samhällslivet och förvandla vårt land till oigenkännlighet.
  • Den mångkulturella samhällsordningen är i dag ett allvarligt hot mot den inre sammanhållning och stabilitet som utgör grunden för hela den solidariska svenska välfärdsmodellen.
  • Ett betydligt mer effektivt och rättvist sätt att hjälpa människor i nöd är att sätta in hjälpen i krisområdenas närhet. På så sätt undviks problem i mottagarländerna,
  • Vid asylpolitikens utformning skall betydligt större vikt läggas vid svenska intressen och det svenska samhällets mottagningskapacitet samt den enskilde asylsökarens förutsättningar att smälta in i det svenska samhället.
  • Med vårt grannland Danmark som förebild vill Sverigedemokraterna kraftigt skärpa reglerna för anhöriginvandring.


Detta är bara några få rader som jag kopierat från Sverigedemokraternas hemsida. När man läser dessa rader så är det otroligt svårt att inte säga att partiet är rasistiskt. När man har Danmark som förebild med "danske folkeparti" som finns med i Danmarks Rikstag som är ett otroligt rasistiskt parti, så vet jag inte riktigt vart Sverige är på väg. Och hur i h*lvete kan man se på en person som söker asyl om denär anpassningsbar att passa in i Sverige? Jag trodde vi var ett land där man fick vara som man ville. Och hur passar man in i vårat land? Herregud.
Jag vet inte riktigt hur jag ska få fram detta, men i ett land t.ex. Irak där det är krig och kanske en hel by är sprängd och det finns ingenting kvar; Folket i byn har absolut ingen stans att ta vägen, inget hus, ingen stans att få mat ifrån, inget jobb, ingen skola. Ingenting. HUR har då sverigedemokraterna formulerat denna mening:Ett betydligt mer effektivt och rättvist sätt att hjälpa människor i nöd är att sätta in hjälpen i krisområdenas närhet. På så sätt undviks problem i mottagarländerna,


Det är varför Sverigedemokraterna INTE ska få finnas med som ett parti i Sveriges Riksdag.



Val 2010

Sitter och följer valvakan slaviskt. Att jag är intresserad av politik är inget att skymma undan, jag är moderat och medlem muf! Jag tycker att som medborgare har man en skyldighet att rösta och att ta sig tid att veta vad partierna står för, jag tycker det är sorgligt när man pratar med personer som har en jäkla massa åsikter men som vägrar att läsa vad partier handlar om eller göra en valkompass,  och istället röstar de som "mamma och pappa" snälla någon, man kan väl inte leva för mamma och pappa när man är 18 år eller äldre.
Det som är det största samtalsämnet är såklart SD. Jag tycker att det är sjukt att de förmodligen kommer att vara med i Riksdagen, dock kommer det inte så himla chockerande. Men att ett främlingsfientligt parti förmodligen kommer att vara med i Rikdagen skrämmer mig. Hur tänker folk ?
Vad beror detta på?
Hur ska det blocket agera som inte får majoritet?
Jag ska nog engagera mig lite i detta, Då&Nu projektet finns fortfarande kvar i mig!
Nej nu ska jag tillbaka till tv:n!

OSLO

Jag och Caroline drar till Oslo på torsdag, stannar till söndag! Jag ska hälsa på min bror och hon ska hälsa på hennes syster. Ska bli sjukt gött att komma till en storstad och shoppa! Lite synd att det är helgen innan studiebidraget, men kanske kan fjäska för mor&far om vi kan byta pengar för en vecka?
Nu ska jag träffa min sköna granne L.
Vi hörs;
alltså denna bilden är så skön,
Tom,jag,louise & richard, kusinpower!

circle the drain



pontus



hallo

Kom hem från yogan 2100 och drar till isabelle och sover där nu, hörs i morgon!

Egoboost

Denna bok köpte jag mig idag, läst drygt 30 sidor. Än så länge är den bra
hoppas att den fortsätter att vara det! Tycker att alla borde ha den här boken,
grym självkänslabok samtidigt som man får reda på saker om Isabella,
som förövrigt är en grym tjej!

okej, 2 då



skolan/dansen tar all min tid, men ett inlägg om dagen funkar ju ändå

Jag vet, jag använder ljuset hela tiden.
men det gör bilderna så mycket bäätttreee.

like a bird


There's nothing that I wouldn't do to make you feel my love


william


Vad hände med den förra?


Viktoria


pontus


dagens

nu ser ni alltså vad jag Pontus & William har underhållit oss med idag.
Bilderna blev bra, fler kommer när jag känner för det, nu ska jag göra mig
i ordning för dans på UNO med grymma tjejer, hejsvejs!!

läs!

Alltså det här med photoshop är en hel värld, en värld som jag förstår att folk utan intresse inte förstår sig på. För det är svårt, jag kan absolut inte mycket om man jämför med vad som går att göra i detta fantastiska/hemska program. Men jag tycker att jag har en skyldighet att visa er sådana här saker eftersom min blogg ändå handlar om just foto/redigering. Att kändisar ser helt underbara ut på bilder är verkligen inget konstigt, snarare mer normalt.
Om ni kollar på denna video så förstår ni - ta er tid

ap

det märks att ni gillar detta med bilder, så I keep goin'
Imorgon kommer det att tas mer bilder. Men blandar lite nya med anna och viktoria!

fyfan vad grym!


again

en av favoriterna.

Lite mer

Viktoria

skolfotografering, usch

Jag är verkligen ingenting för skolfotografering! Jag bryr mig inte direkt om att man ska vara snygg, skulle faktiskt lika gärna kunna att komma osminkad i morgon om jag skulle vilja. Jag gillar bara inte att vara framför kameran, speciellt inte när det gäller dessa skolfoton. Blääää! Man blir verkligen alltid konstig på dem, knepigt!
Har lite bilder på Viktoria som är klara, lägger upp så fort V har tryckt på godkänt!
En skön låt. Winnerbäck går verkligen i perioder hos mig men nu har han en bra period, haha!

bild jag tog i vintras när jag va på Lasse

 


Utställningshelg, check!

ÄNTLIGEN!!!
Jag är så nöjd över mig själv att jag har tagit mig igenom all denna stress som har krävts inför denna helg, men jag har lärt mig otroligt mycket! Hittat mig själv helt garanterat inom mitt fotande (skriver mer om det i ett annat inlägg) och en hel del andra saker! Jag fick sålt 3 av 4 tavlor så det känns skönt. Det vore så ovärt om man ställde ut 10 st och fick 4 sålda och så står man där med 6 st kvar! Nej jag är nöjd trots allt:D
Nu ska jag sätta mig och redigera fler bilder på Viktoria, och planera lite hur jag ska fota i helgen. Det blir en rolig dag tror jag!

checka

Viktoria har gjort en hemsida, kolla in den här

With or without?


RSS 2.0