Vernissage/Utställning

Ikväll är det Vernissage på Folkets hus och jag har egentligen ingen koll på någonting! Jag vet bara att mina 2 fotografier kommer att sitta uppe någonstans! Grejen är att jag inte har tagit detta så jätte seriöst. Även fast jag tycker att det är superkul att jag är med så har jag ingen aning om hur det kommer att vara, men det blir säkert bra!
Jag får inte ta med fotografierna hem sedan men jag kan ta kort på det så ni får se hur det ser ut:)
Men nu ska jag äta och ladda inför Lockingen klockan 5, ännu en stressig dag..
En bild på Anna som jag inte tror jag har visat:)

Negativ utveckling

I snitt kan man säga att varje familj i Sverige har tillgång till dator, mobiltelefon & tv. Självklart finns det undantag men i de flesta familjer stämmer faktiskt detta. Inte så konstigt eller hur? Utvecklingen har knappast gått snabbare än vad den gör nu och varje dag sker det förändringar. Men jag reagerade starkt på en sak häromdagen när jag stod vid kassan på ica. Det är då tankarna börjar att fara omkring, och får en att tänka att dessa utvecklingar kanske inte alltid är så positiva. Det var en vanlig familj, mamma,pappa och deras son på ca 6 år. Sonen var visserligen inte så väluppfostrad men vad jag kunde se en vanlig pojke. Men när familjen stod vid godishyllorna och barnet springer omkring och låtsas ha en pistol som han går runt och skjuter folk med, så tycker jag att det blir hemskt. Föräldrarna reagerar inte ens och fortsätter att fråga pojken vad han vill ha för godis ikväll. pojken springer omkring gömmer sig bakom hyllor, hoppar fram och siktar & sedan fyrar av sina skott.
Det är nu jag undrar, kommer detta beteende från den tekniska sidan? Jag tror faktiskt att det gör det. Alla barn har säkert i alla tider låtsas att de slåss mot varandra, men jag tycker inte att det hör till vanligheterna att en pojke springer omkring sådär ensam i en affär! Jag vet, att ni vet att det finns en marknad som är större än de flesta när det gäller just "mördar spel", och jag tror att många föräldrar förknippar pojkar med "fight." Men enligt mig tycker jag att det är sjukt att föräldrar tillåter barn att spela spelen, även om spelet handlar om legogubbar. Uppfostran av att få en unge att känna stolthet när den har mördat någon är hemsk, för det är precis så det är. När ungen sitter och spelar spelet, mördar gubbarna, klarar banan och då känner ungen "yes!" Spelet är uppbyggt att ju mer ungen dödar ju längre kommer han och tillslut klarar han spelet. Och ungen är glad och nöjd över vad han presterat. Är det inte sjukt? Jag kan ärligt talat inte förstå hur föräldrar tillåter detta. Jag undrar hur vårat samhälle ser ut om kanske 30 år, är det okej att mörda då?
Nej, jag tycker att föräldrar måste bli mer kritiska mot detta och se konsekvenserna. Det är absolut inte så att föräldrar blir tvingade att köpa spelen, de gör ett val, precis som alla andra val. Och vart fan tog lojaliteten till sitt barn vägen? Jag skulle i alla fall inte känna stolthet om min unge springer omkring och låtsas att den skjuter folk på en affär!

zonterapi

Kom precis hem från 2,5 h störtskön zonterapi. Det är så avslappnande och ändå är det en form av behandling, love it! Sista 20 minutrarna låg jag på en spikmatta, jag har gjort det förut men den här var helt ny (spikarna är sylvassa) och det var en modell med dubbelt så många spikar. AJ! Men tillslut blir det så blev det gött.
Nu ska jag se vad jag kan göra åt min packning, som inte har startats. London på torsdag<3

5


Den bästa bilden har jag gjort något dumt med / bytt till ett format som
inte går att ändra till något annat &
går att öppna med något program alls, inte ens ps. f u c k

HA HA

Här sitter jag och dampar lite, jag tog ju bort förra inlägget men ska göra ett stort
med massa före och efter bilder i stället så ni veeeet:)

ögonen/i färg


Smink:alexandra

Black&White

Foto,hår: jag
Smink: Alex
Modell: Annis
4
Måste säga att jag är grymt nöjd med bilderna, anna är så otroligt snygg
och alexandra är grym på att sminka. Ni ska få se sminkningen i färg också.

wanted

Så himla snygga. Bajs att det snart är sommar och det vore helt idiotiskt att beställa dom!

Sådär!

Nu är bloggen ändrad. Lite småsaker som fortfarande inte är ändrade men det kommer!

I morgon ska det bli 6+ och en Stoor sol så jag ska nog få med mig någon liten männish att fota! Jag har en grym idé som jag hoppas jag kan genomföra. Det blir verkligen aldrig som man har tänkt sig men nu ska jag verkligen försöka! Så kolla in i bloggen i morgon och se om det blir några bilder framåt kvällen.

Nu ska jag fixa mitt Photoshop som har lagt av samtidigt som jag ska kolla klart på Disturbia som visas på 5:an, grym film!

galen bild


Ny design

Jag ska spendera min fredag med min granne Alexandra! Vi är ju blandade foto,redigering,idé nördar så när vi inte har något att göra så leker vi med redigering eller fotar konstiga saker!
Så i veckan gjorde vi en ny header till mig som kommer att komma upp senare. Det är så roligt hur jag och alex "jobbar" för jag har alltid idéerna och bestämmer hur allt ska se ut och & hon sköter redigeringen. Så den headern som kommer upp sen har vi gjort helt totalt från ett tomt blad. Jag slår vad om att jag och alex skulle kunna jobba tillsammans eftersom vi har så olika intressen i det vi gör!

World Summit

precis nu skulle jag ta min första tugga på min macka men biter ett stort hål i kinden istället. BRA EVEINA!
Har varit på ett möte ang. World summit på kommunhuset. World summit är en jättestor kongress som kommer att hållas i Karlstad den 14-18 Juni. Kongressen är stor över hela världen och allting går ut på att ha föreläsningar under dessa dagar. Temat för i år kommer att vara hur barn/ungdomar påverkas av de sociala medierna, jätte intressant! Alla föreläsningar kommer att hållas på engelska så det blir faktiskt en liten utmaning också. Det kommer verkligen bli häftigt att gå på det här, tror det är lärorikt på alla sätt! Sen får jag också en ersättning på ca 1000 spännn! Inte helt fel.

Ska på Locking sen, jobbar hårt på koreografin så det blir kul! Vårat nummer kommer bli braaa:D

"många järn i elden"

Mina dagar går verkligen i 300! Igår fick jag reda på att bilderna för vernissagen skulle vara inlämnade idag, färdigprintade och inramade... Det gick, men det blev allt lite stressigt! Så det är vad min och alex dag har gått åt till. Jag åkte till en fotograf jag känner och han hjälpte mig med att skriva ut bilderna, sedan åkte vi till ikea och köpte ramar (119:-/st = jag är fattig) sen åkte vi hem, trixade med bilderna och samtidigt gjorde jag en koreografi. I morgon i skolan ska jag ha dans och jag hade förberett väääldigt lite. Jag hade fixat låtar men hade kvar att göra en koreografi, bränna skivan, planera lektionen och välja låt.. Hmmm, men det gick också! Och efter det hade jag egen träning.
Bilderna som jag ska ha på vernissagen (2 st) får ni se när den är. Jag kommer ta kort på dem då men ni får vänta lite till, ledtråd är den här lilla filuren:

london

Flygen till England har påbörjat!
THANK GOD!

Carl igen

Jag och alexandra ska vara med och ställa ut fotografier på en utställning, och nu sitter jag och letar bilder och hittade den här söta på Carl. Jag ska inte ha med bilden på utställningen för temat är glädje, men tyckte den här var så söt!

depp

Idag har jag verkligen en deppdag. Jag har varit grinig hela dagen och trött som ett as, hatat när folk pratat med mig och skulle velat spy i min mammas ansikte ett antal gånger. Låst in mig i mitt rum och grinat över ingenting. Jag vet inte varför det är så här, men jag antar att alla har deppdagar ibland då allt kommer över en. Jag tror att alla har små,små saker som ligger och trycker och vill uttrycka sig känslomässigt, men när skolan är igång och livet går i 300 så hinner man inte med dem. Det är då söndagarna kommer fram och man blir lite nere. Kanske inte bara för att man ska till skolan dagen efter, men också för att man vet att man ska orka med en hel vecka till av stress.

Det som är värst egentligen är att vi människor har så otroligt många "måsten" hela tiden. Vi ska hinna med att va med kompisar under helgen (helst så många som möjligt), vi ska shoppa nya kläder, städa i sitt rum som ser ut som ett katastrofrum, träna, umgås med sin partner, plugga o.s.v...... Sedan ska vi göra det som är värst. Vi ska briljera & prestera. Hela tiden måste vi vara bra på allting också, helst bäst i allt. Vi ska ju ha snyggast kläder, snyggast kropp, bäst betyg, umgås med så många som möjligt och aldrig i livet missa något. Eller hur?
Sen efter det, så ska man ha ett intresse som man ska prestera i också. Dansen t.ex, det är väl klart att jag vill vara grym dansare och försöka nå högre resultat hela tiden. Men hur fan ska man räcka till?
Detta håller inte längre. Vi måste sluta med allt detta, för vi triggar upp varandra hela tiden. Det är klart att det är kul att göra saker, men kroppen och sinnet orkar inte med det. Vi är inte gjorda för det. Helgen är faktiskt till för att vila, inte för att göra tusen saker till utanför vardagen. Jag vill verkligen inte låta som en gammal tant nu. Men när vi gör saker på helgerna hela,hela tiden så orkar vi inte med vardagen. Och tillslut drabbar det skolan och våra intressen. Och det är väl det som bygger upp vårat liv? Så jag känner bara att jag ska sluta planera in saker hela tiden. Jag vägrar att stressa igenom hela min uppväxt! Även om det är roliga saker som jag gör.

askmolnet

Mitt försök till att komma undan musikarbetet gick inte så himla bra. Hela torsdag kväll/natt satt jag uppe, men blev inte klar så idag har jag skrivit för fullt.
Sitter också här och är ledsen över att det där dumma askmolnet fortfarande inte har försvunnit, tänk om londonresan blir inställd? I så fall kommer jag ligga hemma den helgen och grina, bara grina i en hel helg....Men nu ska jag vara positiv och inse att det kommer att gå. Flyghansa hade väl varit uppe och testat planen och det gick ju bra!
Nu ska jag åka och köra lift it med Tompi!
kolla all rök/moln, cooooooooolt

Utedag med Carl















Har varit ute på Tynäs hela dagen så jag passade på att fota Carl lite, han är ju för söt:)


dum eller bara väldigt soft?

Ibland så vet jag inte om jag ska älska eller hata mig själv när jag gör som nu! För vi har ett musikarbete som ska in i morgon och jag har as mycket kvar. Men istället för att plugga så åkte jag och köpte ben&jerrys cookie dough!
Så nu ska jag ligga och trycka glass och kolla Sex and the city. (Är ju laktosintolerant) så jag kommer skita ner mig sen antar jag. Men skit samma, nu kan jag säga fuck skolan och njuta ett tag tills jag inser vad dum i huvudet jag är:D

åh

Mamma sitter och spelar Super Mario galaxy och jag lyssnar på när hon sitter och är arg. Hon tycker själv att hon svär för mycket när hon spelar och vill att jag ska påminna henne. Samtidigt som hon är så inne i spelet att hon pratar med sig själv. (Blir liiiiite för mycket ibland)

Mamma- fan, ååååååååh, men hur kunde det?!?! Åhhh, jag skulle ju stannat där. GRINAR TYP... men va fasen. men dumma åhhhh. Snäällllaa Tom kan du komma och hjälpa mig? Jävla skit också,  MARIO VA SNÄLL!!!

(typ så i en kvart, så jag ropar)
- Men mammaaaaaa

Mamma- Men va ärre evelina? (helt upprörd)

Jag- Du låter så arg och upprörd

Mamma- Jaaaaa men jag har ju dött typ sjuttiotretusen gånger?!?!?!?!?

Snacka om att hon är beroende av tv-spel!!!!

PIREN


Alexandra hade någon fotouppgift i skolan, så jag följde med henne ut till Piren där hon skulle fota.
Kanske inte så roliga bilder som jag tog men alltid något!

buhuuuuu


såhär satt jag förut och njööööt av vädret. Varför ska dummadumma skolan börja?
Deprimerande kan man säga.

Gelleråsen

Har varit på Gelleråsen idag och kollat på Linus som tränat med porschen!
Måste säga att linus är hur grym som helst. Han körde för första gången idag och var trea på träningen där många av dem duktigaste var med och tränade!
Hoppas bara att det löser sig med sponsring så han kan köra hela Porsche carrera cup!
Bild från idag på linus!
Bild tagen från Flashengeneering.

vår

Egentligen är jag väl inget storfan av blommor. Men blommorna som ploppar upp nu är ju sådant stort tecken på vår, så jag va tvungen!

hallå!

Idag har jag varit ute och sprungit med Linnéa klockan 9.30 på morgonen. Erkänn bra?
Nu ska jag plugga med Alexandra, fast hon kollar PB. Men jag förstår henne, det är också helt sjukt bra:)
Har inte så mycket mer att säga, mer än att det kommer att komma en till "bildbomb" här!

Rockstar 101 - Rihanna

Låten är så otroligt grym. Hela albumet är grymt.

I-landsproblem

Sitter och väntar på att klockan kan ticka lite till så jag kan åka på Liftit passet som är vid fyra.
Eftersom jag lever i ett I-land så har jag också I-landsproblem, mitt nuvarande problem är om jag ska köpa sånna där coola träningsbyxor som är tighta svarta. Hmmm, jag är ingen tjej med tighta kläder men man ser ju så coool ut i dom. Och jag vill inget annat än att spy på mina äckliga shorts. Svårt val.
Svåååårt val

Tema 2 del 2.



Tema 2 del 1.


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ska snart träffa carro, har inte träffat henne på hundra år känns det som.
Så det ska bli kul!
Ikväll är det yoga och jag har jordens träningsverk sen powerstep75 igår.
Får se om jag kommer överleva yogan :D
Mer bilder på anna kommer, håller på att redigera för fullt.
Grejen är också att jag kan inte bestämma mig om jag ska lägga upp ett dunderinlägg
med bara massa bilder, eller om jag ska ta typ 5-6 bilder i taget?:)

kortttt

Jag och anna hade lite damp på slutet, men kul hade vi!
Så tänkte visa lite bilder som visar att vi inte alltid är råseriösa!















mysig kväll!

Har haft världens mysigaste kväll med världens bästa människor! Vi drog ihop ett stort gäng, satte oss nere vid lövnäshamnen gjorde en eld, alla satte sig runt den och lyssnade på musik och pratade:) Helt underbart. En kväll som kommer sitta i minnet ett bra tag!:)
Efter att man har haft sådär mysigt vill man verkligen inte sluta nian. Känns så fel att alla ändå kommer att splittras för alla kommer ju gå på olika skolor och så! Men vi ska nog se att det går att hålla ihop!
Här kommer en bild från "tema 2" Snygga,snygga anna<3

del 1

Bilderna kommer komma lite i delar, precis som förra gången jag fotade Anna!
Men här är några bilder från första "temat"

update

Nu har vi i styrelsen på Hammarlunden mejlat någon kontaktperson på svt, vi får se hur det slutar!
Antagligen kommer vi väl inte få något mer svar förrens påskhelgen är slut, men återkommer då!
Imorgon ska jag och Anna vara i studion hela förmiddagen. BERED ER PÅ BILDER!
kan inte lova om det blir bra, men anna är så snygg och så duktig så detta kommer lösa sig!

RSS 2.0