helg!

Inleder helgen med ett spinningpass på KMTI med pappis. Senare ska jag över till mina grannar och äta god mat och bara umgås med familjerna! I morgon ska jag vara i studion 9.00 och fota med Sandra, känns som det kommer bli riktigt bra. Efter det ska jag dansa på uno-as nice, på kvällen antar jag att vi tjejer ska träffas och på natten planering med lovisifisi! Denna helg kommer nog rusa iväg precis som alla andra:D Men det är ju bara massa roliga saker som är inplanerat och det gillar jag!


finnt vädär vi har här på öa

skoghall bjuder på denna bild

gårdagens

Modell: Cecilia Knape
Foto/redigering:Jag

denna dröm som jag aldrig trodde skulle uppfyllas

Imorgon släpps biljetterna till mina idoler, mitt lilla favoritband. Ni som känner mig vet att jag avgudat dom i sisådär 5 år. Känns helt crazymotherfucker att jag ska sitta bänkad framför datorn klockan 08.59 och bara klicka mig igenom ett par biljetter. FYFAN VAD BRA!! STOCKHOLM STADION 22 JUNI!!!
FOO FIGHTERS<3MIG

VART ÄR MINA GLASÖGON?!?!??!

enda bilden jag hittade på dom. Det står oscar jacobsson inuti och senast jag hade dom var i branäs.. Please, dom var för dyra för att slarva bort. Skäms evelina,skäms!

dessa menchini-ögon

Det är väl mest jag,carl & Erico som har ett stort lass som hänger över våra ögon. hahaha så roligt att det verkligen är typiskt "menchini"

kors

beställde precis dessa ascoola örhängen från denna sida

tuuuur

ibland har man tur. Började 10 idag egentligen med nationellt prov, vaknar 09.53 fuuuuckkk!
gör mig i ordning i panik ska precis ta på mig skorna och då ringer carro: Vi har inställd första lektion kom vid 12 istället!:)
Det gjorde min dag, HEJSVEJS!

förmodligen 1 av världens bästa låtar

Foo fighters - my hero

vill... sova

det här bokstavligen talat suger. Vill sova så himla mycket, känns som att ögonen torkar ut och ändå tvingar jag mig själv att vara vaken. Mamma går som en vakt/polis för att kolla så jag inte sover. Men nu är det bara två timmar kvar tills vi ska åka till sjukhuset! När jag kommer hem ska jag sova heeela dagen och vända ännu mer på dygnet.. haha fyfan! Så kul att fb har laggat sen igår, så jag underhåller mig med annat haha!

taggar!

I morgon ska jag göra mitt livs 3:e sömn-eeg! Det är en undersökning som man gör på hjärnan. Inte ett vanligt eeg alltså utan sömn-eeg. Detta innebär att jag ska vara vaken hela natten för att min hjärna ska vara jätte trött när jag väl gör testet. Kommer att ha (känns som tusen) elektroder som sitter fast i mitt huvud och läser av signalerna där inne!:)
Nu undrar ni väl varför jag ska göra detta och jag har ju haft diagnosen epilepsi, och nu ska dom kolla så allt är lugnt annars kommer det att bli värsta utredningen på mig. Läskigt! Jag hoppas att allt är lugnt så jag får övningsköra, vill så jäkla gärna :D
SÅ NU TAGGAR JAG PÅ ATT VARA VAKEN HELA NATTEN! Facebook<3<3

Babbel

Hemma idag av en rad olika anledningar, så därför får jag sätta igång med pluggandet (som inte går så bra). Den där jäkla EU-uppsatsen som jag vill ha bra betyg på borde jag ändå börja med. Ska väcka min käre bror och be han hjälpa mig, han är käng på sånt där.
På tal om ingenting, det här med träning är verkligen så jäkla konstigt. För nu i en månad har jag tränat i snitt varje dag och jag vet inget som är bättre än att träna? För två år sedan klarade jag inte av att stå på ett rullband och dansade bara. Jag tycker också att det är lite töntigt att sitta och skryta över hur mycket man tränar men just nu känner jag att det inte finns något stopp & känslan av att svettas och bli bättre och bättre är så underbar!
Isabelle är ju också med och tränar och det är verkligen så jäkla peppande att ha en träningskompis (bästa kompis) även om vi inte alltid tränar tillsammans så blir man mer peppad på att åka till gymmet!

sen skulle det inte sitta fel att åka tillbaka till släkten och italien.

hejsanhejsan

CIAO

goding

Ni hänger nog med på att det är min kusin nu!

carolinewiv

Modell: Caroline Wivhammar
Make-up: Sandra Wivhammar
Foto/redigering: Jag

skidor!

I torsdags va vi ett jättestort gäng på minst 20 pers som åkte till branäs & idag var jag i sunne med familjen!
Jätteskönt att åka skidor måste jag säga. Imorgon ska vi fira min kusin som fyllt 18 och förmodligen ska jag fota en familj också! Imorgon är sista dagen på lovet och jag har ångest.. Skulle ha skrivit en eu-uppsats men det har jag inte gjort nej! Tur att jag har en bror som kan mycket om eu, en bild på oss idag kan ni få
Rätt fräscha med musschh och utan smink!

CAROLINE


gammal bild, men here we gooooo

kusino


Portfoliobild

Resultatet av dagens fotografering, riktigt snyggt måste jag säga!
Modell: Caroline Wivhammar
Make-up: Sandra Wivhammar
foto/redigering: Jag

marcus

Bilderna ovan är tagna för marcus projektarbete, han har en träningsblogg och dit behövde han bilder!
Imorgon ska jag fota en väldigt rolig sak, det är jag och Sandra som gör det och vi kommer att vara ute.
Läskigt nu när det är så mycket snö,kallt och krångligt kan man verkligen säga. Inte direkt som att sitta i en varm studio i myskläder! Men ska man ha bra bilder så krävs det hårt arbete. Det kommer bli nice och det blir säkert roligt! Vi hörs med mer bilder, har haft lite fullt upp ett tag nu men bloggen kommer nog tillbaka till det normala snart igen!

RSS 2.0