byebye

Nu har jag nästan packat klart (bra där eftersom jag åker om 2 h)
Jag måste erkänna att det känns konstigt att åka, även om det bara är en månad så känns det så konstigt! Jag kan också berätta att bloggandet kommer nog inte bli så bra, det finns inget internet där nu så första veckan kommer det nog inte funka. Men vi ska försöka fixa så vi får internet, så lite kommer jag nog att skriva här:)
Aja nu måste jag packa klart, men ha det superbra här i underbara Sverige!:)
nu ska jag leva på dessa vildfrukter, hahahah

hey

Det blev ingen riktig fotosession utan mest bara fota det vi gjorde, men lite härliga bilder blev det i alla fall:

fotografera

Ska hoppa in i duschen för att senare åka hem till Erico och Annelie. Jag ska fota Carl och Annelie, det ska bli roligt :)
Vill ha lite avslappnade bilder men ändå mysiga och glada, vi blir ute i alla fall så vi får se vad det blir, bilder kommer att komma upp i alla fall :)

fullt upp

CIAO!
Igår var verkligen en fullspäckad dag. Jag sov hos gabriel så jag vaknade upp i stan sedan gick vi ner till "city" haha och träffade isabelle och lizzie:) Sedan när jag kom hem insåg jag att jag var ensam hemma utan hemnyckel, så det var bara att dra igång mina tjuvskills så jag klättrade in igenom ett fönster. Sedan kom massa söta tjejer hem hit så vi badade jacuzzi och spelade kort. Sådana saker kan verkligen göra ens dag! På kvällen åkte jag hem till anna där vi firade henne med fika och grejer, supergrejt på det. Dock hoppade jag,Stina & Amanda studsmatta helt galet så jag flög av och Stina flög runt som en vante mest hela tiden, och alla krockade och det var helt galet! Så just nu har mitt knä fått ett anfall och jag kan knappt gå!! Antar att det kommer gå över ganska fort men hela natten var pain in the ass..




bilder lånade från lindas blogg.

RSS 2.0